Ficher Price L&L Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı #30116943 | CarrefourSA

Ficher Price L&L Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ficher Price L&L Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı

 

6 - 36 ay yaş aralığındaki çocuklar için önerilen Ficher Price L&L Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı, çocukların eğitiminde temel taşlardan olan sayı sayma yeteneğini küçük yaşta kazandırmayı hedefler. Çocuklar sayı sayma kitabı ile eğlenerek 1'den 10'a kadar sayı saymayı öğrendiği gibi renkli cisimleri irdeleyerek de renklerin bilinçaltına yerleştirmesi sağlanır.

 

Duyusal Gelişime Katkı Sağlar

 

Eğitici oyunlar kategorisinde yer alan kitapta güneş şeklindeki sarı butona basıldığı zaman ışık yanmaya başlar ve sesler duyulur. Gerçekleşen süreçte birçok duyusunu aynı anda kullanan çocuğun duyusal gelişimine katkıda bulunması sağlanır. Bununla birlikte güneş butonuna basmak, kolay çevrilme özelliğine sahip sayfaları çevirmek gibi hareketler sayesinde de el becerileri artarak nesneleri kavramaları kolaylaşır.

 

Neden- Sonuç İlişkisini Öğretir

 

Çocuk güneş butonuna bastığında ışık, ses gibi gerçekleşen değişiklikleri fark eder. Oluşan değişiklikleri kendisinin yaptığını anlayarak butona basmaya ve sayfaları değiştirmeye devam eder. Böylelikle neden- sonuç kavramını öğrenmesine yardımcı olan davranış bütünlüğünü kazanarak nesneleri anlamlandırması kolaylaşır. Siz de çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesini istiyorsanız eğitici oyunlar reyonunda sunulan Ficher Price L&L sayı sayma kitabını tek tıkla satın alabilirsiniz.  

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız