Finish Quantum 40 Tablet #30102087 | CarrefourSA
Marka: FINISH

Finish Quantum 40 Tablet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bulaşık yıkamak için rahatlık amacıyla tercih edilen makinelerde etkili bir sonuç elde etmek için Finish markası sağladığı tablet deterjanlarla kolaylık oluşturuyor. Finish markasının Quantum serisi içerisinde yer alan ve üstün temizlik sağlayan Finish Quantum Oxi 50 Tablet ürünü, sağladığı parlaklık ile birlikte en iyi etkiyi almanızı sağlar. Finish marka temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonu içerisinde Bulaşık Yıkama Ürünleri arasında bulunan Finish Quantum 60'lı Oxi Tablet ürünü, en zorlu kirlerin üstesinden gelecek şekilde geliştirilmiş yapısıyla çamaşır suyu katkılı olarak ekstra bir temizlik sağlar. 50 defa yıkama sağlayabilmek için özel bir şekilde üretilmiş bu ürün, Oxi çamaşır suyu etkisi ile birlikte süper güçlü bir sonuç elde etmeniz için destek oluştur. Bulaşık makinesinde ihtiyaç duyulan deterjan, tuz ve parlatıcı ürünlerini bir araya getiren bu tabletler tek bir yıkama için her yıkamada bir adet kullanımla tam bir etki sağlar. Makinenizde güvenli ve ferah bir sonuç elde etmek için cam, metal, porselen, plastik ve ahşap gibi bütün mutfak malzemelerini yıkarken bul tabletleri kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız