Carrefour Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 500 ml #30207316 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,50 TL

adet

Bulaşık makinesi deterjanları reyonunda bulabileceğiniz Carrefour Bulaşık Makinesi Parlatıcısı 500 ml, en kirli bulaşıklarınızı dahi mükemmel bir şekilde temizler. Benzersiz sıvı formülü ile yüksek performanslı bir temizleme sağlayarak hem makinenizi hem de bulaşıklarınızı korur.

Kolay ve Hızlı Kuruma

Bulaşık makinesi parlatıcısı, güçlü formülü sayesinde makinenizin içinde biriken yağ ve kireçleri etkili bir şekilde çıkarır. Bu sayede bulaşıklarınızda herhangi bir yağ ve kireç lekesi kalmaz. Aynı zamanda kötü kokuları önlemeye de yardımcı olur. Bulaşık makinesi parlatıcısı ile tabaklarınız, bardaklarınız, çatal ve bıçaklarınız makinenizden lekesiz ve kuru bir şekilde çıkar. Bulaşıklarınızın üzerinde tortu birikmemesi de parlatıcı sayesinde mümkün olur.

Mükemmel Parlaklık

Carrefour parlatıcı ile daha iyi bir bulaşık makinesi performansına sahip olabilirsiniz. Bulaşık makinesi parlatıcısı, güçlü etkisi sayesinde bulaşıklarınızın üzerinde damlacıklar biriktirmez ve bulaşıklarınızın üzerinden kolaylıkla kayar. Böylece hem su lekeleri önlenmiş olur hem de bulaşıklar daha fazla parlaklık kazanır. Aynı zamanda tabak, çatal, kaşık ve bardak gibi bulaşıklarınızın erken matlaşmasını da önler. En yağlı bulaşıklarınızın bile kolaylıkla temizlenmesini isterseniz CarrefourSA’da temizlik ürünleri reyonunda bulabileceğiniz ürünü hemen satın alabilirsiniz.

30207316 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız