Flynet Yazı Tahtası Mıknatıslı Kalem Hediyeli #30283134 | CarrefourSA
Marka: FLY NET

Flynet Yazı Tahtası Mıknatıslı Kalem Hediyeli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,99 TL

Fly Yazı Tahtası Mıknatıslı Kalem Hediyeli

Fly Mıknatıslı Yazı Tahtası (Kalem Hediyeli) ile artık anlık notlarınız hep gözünüzün önünde olacak! Ofiste, evde, mutfakta hızlıca not alabileceğiniz, hatırlatmalar bırakabileceğiniz bir yardımcı mı arıyorsunuz? Fly Mıknatıslı Yazı Tahtası tüm ihtiyaçlarınız için size pratik bir çözüm sunuyor. Kolay yazılıp silinebilir yüzeyiyle çoklu kullanım imkanı sağlarken, iki adet magnetiyle de küçük notları ya da fotoğrafları tahta üzerine tutturmanıza olanak tanır.

Fly Mıknatıslı Yazı Tahtası'nı isterseniz duvarınıza isterseniz de mıknatıslarını kullanarak buzdolabınıza tutturabilirsiniz. Tahta üzerine asabileceğiniz hediye kalemiyle her an kullanıma hazır olur. Silinebilir özelliğiyle anlık notlarınız ve listeleriniz için kağıt harcamanıza gerek kalmaz. Pratikliğiyle hayatınızı kolaylaştırırken doğayı korumanıza da yardımcı olur.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız