Noki No:10 Zımba Teli 5'Li #30283033 | CarrefourSA
Marka: NOKI

Noki No:10 Zımba Teli 5'Li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,99 TL

9,60 TL / Adet

adet
Noki No:10 5'Li Zımba Teli

Noki No:10 5'li Zımba Teli, ofis çalışanlarının ve öğrencilerin çekmecelerindeki yerini almaya hazır! Tek bir parçası bile uzun süre kullanılabilen Noki No:10 5'li Zımba Teli, kağıt işleriyle uğraşanların her zaman ihtiyaç duyduğu zımba telini en ekonomik haliyle sizlere sunuyor!

Noki No:10 5'li Zımba Teli içerisinde 5 küçük paket Noki No:10 zımba teli bulunur. Her bir paketin içerisinde ise klasik ofis ve kağıt zımbası olarak bilinen, orta boy zımbaların içerisine yerleştirilebilen teller yer alır. Birbirine yapışık bu teller ince uzun U formlu bir metal gibi görünür.

Noki No:10 5'li Zımba Teli'ni kullanabilmek için yapmanız gereken tek şey, içerisinde teli biten zımbayı üst kısmından tutarak açmak. Ardından tellerin yerleştirildiği minik yaylı bölme karşınıza çıktığında bu bölme içerisine bir adet Noki No:10 zımba teli yerleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız