Artikel Kelebekler Puffy Sticker #30283241 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Kelebekler Puffy Sticker

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,99 TL

Kelebekler Puffy Sticker

Artikel Kelebekler Puffy Sticker, capcanlı renkleri ve gerçek gibi duran kelebek şekilleri ile görenlerin kalbini fethediyor! Siz de gözleri üzerine toplayan renkleriyle çocukların hayal dünyasını besleyecek minik ürünler arıyorsanız Artikel Kelebekler Puffy Sticker'ı tercih edebilirsiniz. 

Arkası yapışkanlı 10 farklı kelebek figüründen oluşan Artikel Kelebekler Puffy Sticker gerçekten çok özel bir ürün. Paket içerisinde yer alan her bir kelebek birbirinden farklı şekilde tasarlanmış. Bazısı uçan kelebeğin kanatlarının güzelliğini yansıtıyor. Artikel Kelebekler Puffy Sticker paketinin içerisindeki bazı figürler ise kanat çırpan kelebek formunda. Artikel Kelebekler Puffy Sticker paketinin içerisindeki etiketlerin ortak özelliği ise kanat çizgilerinden antenlere kadar gerçek bir kelebekle olan benzerliği. Siz de çocukların hem okul malzemelerini süslemek hem de sanat derslerinde farklı tasarımlar oluşturmak için kullanabileceği Artikel Kelebekler Puffy Sticker'ı çok beğeneceksiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız