Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve #30283258 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 28 adet
20,99 TL

adet
Tekli Mıknatıslı Çerçeve

Göz alıcı tasarımı ve kullanışlı yapısı ile öne çıkan Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve ile anılarınızı süslemeye hazır mısınız?

Evinizi, ofisinizi, kısacası dilediğiniz yeri sevdiğiniz fotoğraflarla renklendirmek Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve ile artık çok kolay! Özenle seçilen kaliteli malzemelerden üretilen Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve; kalın bir yapıya ve canlı bir renge sahip olan çerçevesi sayesinde içine yerleştirdiğiniz fotoğrafa üç boyutlu bir görünüm kazandırır.

Mıknatıslı yapısı ile buzdolabı gibi yüzeylerde de kullanabileceğiniz Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve, sevdiklerinize hediye etmek için de mükemmel bir seçenek. Üzerinde bakteri üremesini engelleyen malzemesi sayesinde son derece sağlıklı olan Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve’yi dilediğiniz yerde güvenle kullanabilirsiniz.

Göze hitap eden ve kullanışlı modeli ile beğeni toplayan Artikel Tekli Mıknatıslı Çerçeve ile siz de fotoğraflarınızı şık bir şekilde sergilemenin keyfini sürebilirsiniz!   

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız