Koli Bandı Kahve 45*40 mm #30080170 | CarrefourSA
Marka: OMAK

Koli Bandı Kahve 45*40 mm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koli Bandı Kahve 45*40 mm

Ev içerisinde eşya depolama, işletmelerde paketler hazırlama, ev taşıma veya kargo göndermek için paket hazırlama gibi birçok işlem ve benzer ihtiyaçlar için kullanılabilecek kırtasiye ürünleri içerisinde koli bandı önemli bir yere sahip oluyor. İdeal uzunluğa sahip ve kahverengi rengi ile birçok alanda kullanılabilen Koli Bandı Kahve 45*40 mm ürünü, hem ev hem de iş yeri ortamında ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Koli bandı ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabiliyorsunuz.

CarrefourSA mağazalarında Kırtasiye reyonu içerisinde Yapıştırıcı ve Etiketler bölümünde bulunan Koli Bandı Kahve 45*40 mm ürünü, sağlam yapıştırma etkisi ile beraber oluşturduğunuz koliler ve paketlerde yıpranmadan ve parçalanmadan sonuç oluşturuyor. Kahverengi rengi ile beraber karton kutularda ve kolilerde kullanabileceğiniz bu ürün, içeriğindeki çok kuvvetli tutkal sayesinde sağlam bir tutuculuk gösteriyor.

Aynı zamanda kuvvetli bir yapıştırıcı olarak duvar veya farklı zeminlerde yapıştırma sağlayacağınız ürünlerin tabanında kullanabileceğiniz bu bant, yapıştırılan yüzeyi kolayca kapatarak yüzey yalıtımı da oluşturmaktadır.

Ev ve ofis ortamında sürekli elinizin altında bulunacak ve sağlam bir kullanım oluşturan bu ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız