Gold Copy A4 80 Gr Fotokopi Kağıdı Paket #30202934 | CarrefourSA
Marka: GOLD COPY

Gold Copy A4 80 Gr Fotokopi Kağıdı Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 437 adet
103,99 TL

adet
İnternete Özel
Gold Copy A4 80 Gr Fotokopi Kâğıdı Pake

Kırtasiye bölümünün avantajlı ürün seçeneklerinden biri de fotokopi kâğıtlarıdır. Fotokopi kâğıtlarını toplu hâlde satın alarak ekonomik bir alışveriş yapmış sayılırsınız. Bu ürünleri sadece fotokopi işiyle uğraşanlar değil herhangi bir evrak işinde kullanmak üzere herkes satın alabilir. Gold Copy A4 80 Gr Fotokopi Kâğıdı Pake ürünü de herkesin satın alabileceği kadar cüzzi bir fiyatla satışa sunulmuştur. Üstelik tek seferde onlarca fotokopi kâğıdı satın alacaksınız ve ihtiyacınız olan durumlarda rafınızdan çıkartıp kullanabileceksiniz. Gold marka bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Gold Copy A4 80 Gr Fotokopi Kâğıdı Pake için ziyaret etmeniz gereken reyon masaüstü gereçleridir. Buradan ilgili fotokopi ürününe kolayca ulaşabilirsiniz. Her türlü evrak işleriniz için kullanabileceğiniz kâğıtlar son derece kalitelidir. Hem öğrencilerin hem de yetişkinlerin tercih edebileceği ekonomik bir üründür. Tek tek satın almak yerine bu ürün toplu hâlde satın alarak daha ekonomik bir seçim yapmış olursunuz. A4 kâğıtlarını bulabileceğiniz masaüstü gereçleri reyonuna gelerek hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Alışverişiniz için web sitemizi de tercih edebilirsiniz. Böylelikle satın aldığınız ürünlerin kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız