L'Oreal Paris Plenitude Revitalift Gece Kremi 50 Ml #30096107 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Plenitude Revitalift Gece Kremi 50 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
L'oreal Paris Plenitude Revitalift Gece Kremi 50 ml

Kadınlarda ilerleyen yaşlara bağlı olarak oluşan kırışıklıklarda ve ciltteki sarkmalarda kişisel bakım yönünden kullanılacak ürünler ve gece kremi gibi ihtiyaçlar için doğru seçimler yapılması gerekiyor. Kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı bir etki gösteren L'oreal Paris Plenitude Revitalift Gece Kremi 50 ml ürünü, bayanların kişisel bakım noktasında duyduğu bu ihtiyacı karşılıyor.

CarrefourSA mağazalarında Bakım Ürünleri ve Epilasyon-Yüz Bakım Ürünleri bölümünde ulaşabileceğiniz L'oreal Paris Plenitude Revitalift Gece Kremi 50 ml ürünü, L’oreal Paris tarafından üretilen yeni formül ile birlikte Pro- Retinol A ve Elastı-Flex içeriği sayesinde yoğun etki oluşturuyor. Bu yoğun etkili formül, hem kırışıklıklar hem cilt üzerindeki lekelenmeler hem de ton farklılıkları gibi istenmeyen durumlara karşı çözüm oluşturan bir kullanım sağlıyor.

Yaşlanma belirtilerinden dolayı ortaya çıkan deformasyonlar ve cilt değişimlerine karşı iyileştirme etkisi oluşturmak için düzenlenmiş olan içeriğiyle bu krem, cildin kendini yenilemesini sağlıyor. Gece boyunca etkisini gösteren krem, anti aging ürünü olarak cilde elastikiyet kazandırıyor.

Daha canlı ve genç bir cilt için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız