L'Oreal Paris Revitalift Laser Eye #30024893 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Revitalift Laser Eye

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
949,90 TL

adet
30024893 L'Oréal De Revitalift Laser Eye

L'Oreal Paris’ten göz ve çevresi için harika bir ürün daha! L'Oréal Paris De Revitalift Laser Eye ile parçalanmış hyaluronik asit ile zenginleştirilen formülü cildinize hızla nüfuz ederek göz çevresindeki kırışıklıkların görünümü azaltmaya yardımcı olur. L'Oréal göz kremi serinletici metal başlığı sayesinde göz torbalarınızın azalmasına yardımcı olur. L'Oréal De Revitalift Laser Eye ürününe CarrefourSA Kişisel Bakım reyonundan da bulunan Yüz Bakım Ürünleri bölümünden ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Gün içinde yorulan ve zararlı dumanlara maruz kalan göz çevresinin daha pürüzsüz olmasına destekler. Şişkinlik görünümü azaltır ve daha aydınlık bir göz çevresine sahip olmanızı sağlar. Halk arasında kazayağı olarak tanımlanan göz çevresi kırışıklıkları özellikle cildin nem eksikliği sebebiyle yaşlanma belirtileri olarak ortaya çıkmaktadır. Bu kırışıkların üstesinden kolayca gelmek için L'Oréal De Revitalift Laser Eye ürününü güvenle deneyebilirsiniz. Ürünü sabah ve akşam olarak kullanmaya özen gösterin. Tüpü sıkı ve bir damla aldıktan sonra içeriden dışarıya doğru, soğuk uç kısmını kullanarak masaj yaparak hafifçe uygulayın. Ürün kendi özel paketinde ve kullanma talimatları ile birlikte sunulmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız