Lenovo Lecoo Cm104 Usb Kablolu Türkçe Q Klavye & Mouse Set Siyah #30377884 | CarrefourSA

Lenovo Lecoo Cm104 Usb Kablolu Türkçe Q Klavye & Mouse Set Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 2 adet
409,00 TL

adet

Lenovo Lecoo CM104 USB Kablolu Türkçe Q Klavye & Mouse Set Siyah

Lenovo Lecoo CM104 USB Kablolu Türkçe Q Siyah Klavye & Mouse Set sade ve şık tasarıma sahiptir. Oyuklu tuş takımı sayesinde tuşlar parmaklarınızı sararak daha kolay ve profesyonel kullanım sunar. Klavye ile birleştirilmiş bilek desteği sayesinde uzun saatler boyunca rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Tuşları sessiz yapıya sahiptir. Evde veya iş yerinde çalışma masanız için güvenilir ve dayanıklı bir iş ortağıdır. Bu sayede günün her saati rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 

Lenovo Lecoo CM104 USB Kablolu Türkçe Q Siyah Klavye & Mouse, 1200 DPI hassasiyete sahiptir. Sahip olduğu yüksek çözünürlüklü optik sensör sayesinde komutlarınıza kısa sürede tepki verir. Mükemmel hassasiyete sahip tuşları ile tekrar basmaya gerek duymadan işlemleri kolaylıkla yerine getirir. Yanındaki motiflerle göz alıcı şık tasarıma sahip olan CM104 her iki elle de tutulabilen tam olarak elinizin anatomik yapısı düşünülerek tasarlanmış fiyat performans ürünüdür. Sahip olduğu kıvrımlı yüzey parmaklarınızı destekler ve yorulmanızı önler. USB ucunu bilgisayarınızın USB giriş kısmına takarak Ekstra bir sürücü veya güç ihtiyacı duymadan direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Fare Özellikleri:

Marka: Lenovo Lecoo

Model: Siyah

Bağlantı: Kablolu

DPI: 1200

Akım Gücü: DC 5V / ≤ 50mA

Tuş Ömrü: 1 Milyon Tıklama

Boyut: 115.0mm × 62.0mm × 37.5mm

Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows / Mac

 

 

Klavye Özellikleri:

Marka: Lenovo Lecoo

Model: Siyah

Bağlantı: Kablolu

Akım Gerilimi: DC 5V / ≤ 300mA

Tuş Ömrü: 8 Milyon Tuşlama

Boyut: 454.0mm × 177.0mm × 27mm

Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows / Mac

 

Paket İçeriği:

1x Lenovo Lecoo CM104 USB Kablolu Türkçe Q Siyah Klavye & Mouse

1x Kullanım Kılavuz

 

Barkod: 6971859343515

 

 

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız