LIQUI MOLY LIQUI MOLY MOTOR YAĞI SIZINTI ÖNLEYICI 300 ML #30340312 | CarrefourSA
Marka: LIQUI MOLY

LIQUI MOLY LIQUI MOLY MOTOR YAĞI SIZINTI ÖNLEYICI 300 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Kurumuş ve sertleşmiş lastik ve kauçuk contaları yeniler (örneğin supap lastikleri, yağ keçeleri vs.) ve bunlardan yağ damlamasını engeller. Motor segmanlarını destekleyerek yağ tüketimini azaltır sesiz bir çalışma sağlar.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

Egzozdaki mavi duman oluşumunu engeller. Lastik keçe ve contalardan yağ kaçaklarını önler. Lastik ve kauçuk contaları tazeler ve yumuşatır. Motor sesini azaltır. Yağ kaçaklarını önleyerek çevreyi korur. Benzinli ve dizel motorların yağ tüketimini azaltır Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli : Benzinli ve dizel motorlarda her türlü motor yağı ile kullanılabilir. Ambalaj içeriği 5 litre motor yağı için yeterlidir. Tam etkisini 600 ila 800 km sonra gösterir. Etkisinin kalıcı olması için her yağ değişiminde uygulamayı tekrarlayın. Motorunuzu 10 dk rölantide çalıştırarak motor yağınızın ısınmasını sağlayınız. Motoru durdurunuz ve iyice çalkaladığınız ürünü motora ilave ediniz. Ürünü motora ilave ettikten sonra motoru rölantide 10 dk. çalıştırınız. Ürünün motora işlemesi için 600 ila 800 km arası mesafe kat edilmesi gerekmektedir. Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayınız! Uyarı: Islak debriyajlı motosikletlerde kullanımı uygun değildir. Yağ ve Katkı Alt Kategorisi:Katkılar Marka:Liqui Moly Ürün:Katkılar Miktar:300ml

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız