Gojo Küçük Camsil #30072574 | CarrefourSA
Marka: GOJO

Gojo Küçük Camsil

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

adet

Gojo Küçük Camsil yardımıyla evinizdeki cam yüzeyleri pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Zemine sıkıca tutunan plastik yüzey sayesinde saniyeler içerisinde kusursuz bir temizleme işlemi uygulayabilirsiniz. Camlarınız daha parlak ve daha hijyenik bir hal alması için kullanabileceğiniz camsil ürünü ergonomik tasarımıyla kullanım kolaylığı yaratarak konforlu bir temizleme olanağı oluşturur. Oldukça küçük tasarımı sayesinde minimum alan kaplayan camsil aynı zamanda plastik malzemeden üretildiği için son derece hafiftir.

Pürüzsüz Yüzey Temizliği

İçeriğinde metal malzeme bulundurmadığı için hafiflik kazanan camsil aynı zamanda cam yüzeylerde çizik de oluşturmaz. Elastik kısma sahip olan tasarımı sayesinde esneklik kazanarak cam yüzey üzerinde kayan camsil ile zahmetsiz bir temizlik olanağına erişirsiniz. Yıpranmaya karşı dayanıklı olan lastiği aracılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlar. 

Sağlıklı Su Akışı

 Temizlenmek istenen camların üzerindeki temizlik maddelerinin suyunu düzenli bir şekilde çekmeyi başaran camsil tüm yüzeyi kısa zaman içerisinde pürüzsüz hale getirir. Hem ev pencerelerini temizlemeye hem de ev içerisinde yer alan cam sehpa, vitrin gibi cam içerikli eşyalara temizleyebilmeye uygun olan Gojo camsili şimdi bakım ve diğer reyonundan hemen sipariş edebilirsiniz.

30072574 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız