LIQUI MOLY TOP TEC 4200 5W-30 TAM SENTETIK MOTOR YAĞI 4 LITRE #30340572 | CarrefourSA
Marka: LIQUI MOLY

LIQUI MOLY TOP TEC 4200 5W-30 TAM SENTETIK MOTOR YAĞI 4 LITRE

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Dizel ve benzinli motorların tamamında kullanılabilen Liqui Moly Top Tec 4200, ileri teknoloji katık karışımı sayesinde motorun sağlıklı çalışmasına destek oluyor. Yağ ve yakıt tüketiminde tasarruf yapmanıza yardımcı olan yüksek kaliteli ve düşük viskoziteli motor yağı, motor aşınmalarına karşı üstün bir koruma sunuyor. Üçüncü nesil sentez teknolojisi kullanılarak üretilen motor yağı çeşidi, motoru temizliyor, düşük egzoz emisyonu sağlıyor. Liqui Moly Top Tech, standart iklim koşullarının yanı sıra ekstrem sıcaklarda üstün performans sunacak şekilde güçlendiriliyor. Soğuk havanın hakim olduğu zorlu kış koşullarında, yağlanmanın hızlı gerçekleşmesine yardımcı olarak motorun sağlıklı çalışmasına destek oluyor. Hava ya da motor sıcaklığının üst seviyelere çıktığı durumlarda da yağlanmanın güvenilir seviyede olmasını sağlayarak motor performansını koruyor. Diğer taraftan, ileri teknoloji bileşenlerden oluştuğu için yağ basıncını motor devri doğrultusunda ayarlayarak ekstra katkı maddelerine duyulan ihtiyacı azaltıyor. Farklı Tip Motorlarda Kullanılabilen Yetenekli Motor Yağı
  • Yüksek performans sunan motor yağı; DI dizel, benzinli, gazlı (LPG / CNG), FSI, TDI ve Common Rail motorlarda güvenle kullanılabiliyor.
  • Motoru mükemmel temizlemesi nedeniyle yağ ve yakıt tüketimini azaltıyor, egzoz emisyonunda düşüşe destek oluyor.
  • Motorun dengeli çalışmasına yardım ediyor, aşınmaya karşı sunduğu mükemmel koruma sayesinde motor ömrünü uzatıyor.
  • Dizel partikül filtreli (DPF) araçlarda kullanılabilen ürün, filtre gibi süzme işlemini gerçekleştiren parçaların daha uzun süre temiz kalmasını sağlayarak ömrünü uzatıyor.
  • Motor devrine göre uygun yağ basıncı sunarak motorun performansını korumasına yardım ediyor.
  • Düşük sıcaklıklarda olduğu kadar yüksek sıcaklıklarda da yağlanmanın güvenli seviyede olmasını garantiliyor.
Geniş Kullanım Alanı Sunan Özellikler Turbo ve katalitik konvektörlü araçlar için uygun olan Liqui Moly Top Tec 4200, benzinli ve dizel motorların yanı sıra gazlı motor kullanıcıları tarafından tercih edilebiliyor. Kusursuz bir yağlanma ve temizlik sunan ürün, stabil motor performansı elde etmenize yardımcı olurken motordaki her bir parçanın güvenli seviyede yağlanmasını sağlayarak aşınmaya karşı etkin bir koruma sağlıyor. Üstün Motor Performansı İsteyenlere İleri teknoloji katık karışımı, uzun kullanım ömrü sunarak kullanıcıları yağ değişik sıklığını azaltıyor. Araç üreticilerinin tavsiyeleri doğrultusunda 50.000 kilometreden az yol alan kullanıcılara, 2 yıla varan uzun değişim aralıkları kazandırabiliyor. Diğer taraftan sadece kilometre başına etkin bir performans sunmanın yanı sıra yakıt tüketimini önemli seviyede düşürüyor. Düşük yakıt tüketimi sunması, tasarruf etmenize yardımcı olurken aracınızın daha az karbon salınımı yapmasını sağlıyor. Siz de çok yönlü ve yüksek performanslı bir motor yağı arıyorsanız Liqui Moly Top Tec 4200'ü satın alabilir, motor ömrünüzü uzatırken yakıt tasarrufu yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Yağ ve Katkı Alt Kategorisi:Motor Yağları Marka:Liqui Moly Ürün:Oto Bakım Onaylar:ACEA C3/A3/B4 API SM/CF7BMW LONGLIFE-04/01/01FE, M.BENZ FREIGABE 229.31/229.51 PORSCH C30, VW 504 00/507 00, AUDI&VW 5/FIAT 9-55535-51, PUGEOUT/CITROEN(PSA) B71 2290 Viskozite:5W30 Miktar:4lt

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız