Gojo Oto Torpido Parlatıcı Koruyucu Sünger Parfümlü #30097070 | CarrefourSA
Marka: GOJO

Gojo Oto Torpido Parlatıcı Koruyucu Sünger Parfümlü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet

Gündelik araç kullanımlarında tozlanan torpido, sürücü ve yolcular için hijyen açısından hoş olmayan bir durum olarak ortaya çıkıyor. CarrefourSA reyonlarında yerini alan Oto Torpido Parlatıcı Koruyucu Sünger, pratik kullanımı ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Oto ürünleri reyonunda yer alan sünger, işlevsel toz alma özelliğinin yanında hafif bir parfüm de içeriyor.

İşlevsel Avantajlar

Temizleyici sünger, kullanım esnasında yüzeye bir parlaklık verdiği için aynı zamanda torpido bakımı da yapmış oluyor. Koruyucu süngerin gündelik kullanımlarında araç içi güzel, yeni ve parlak bir görünüm kazanıyor. Sünger, her kullanımın ardından bir temizlenmeye ihtiyaç duymuyor ve kullanım sıklığına bağlı olarak özelliğini kaybedene kadar kullanılabiliyor.

Pratik Kullanım Özellikleri

Ürün; araç içinde birini beklerken, park halindeyken veya arabanın ısınmasını beklerken gibi kısa aralıklarda anında kolayca kullanılabiliyor. Böylece kısa boş zamanlarda hızlı bir şekilde toz alma, parlatma ve bakım işi bir arada yapılabiliyor. Pratik kullanımı, yer kaplamaması ve hafif yapısı ile araç içinde rahat bir şekilde muhafaza edilebiliyor. İnternet alış verişi ile kolayca satın alınabildiğiniz torpido parlatıcı süngeri, aynı zamanda CarrefourSA mağazalarından da anında temin edebilirsiniz.

30097070 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız