Mandalina Satsuma Kg #30029788 | CarrefourSA

Mandalina Satsuma Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Mandalina Satsuma

Meyve/sebze kategorisinde satışı en çok gerçekleştirilen kış meyvesi mandalinadır. Mandalinalar kışın en önemli meyveleri olmakla birlikte aynı zamanda C vitamini deposu olduğu için tercih sebebidir. Bunlardan mandalina satsuma ürünü ise İzmir’e özgü bir meyve çeşididir. Turunçgil üretiminde az sayıdaki şehirden biri olan İzmir’in bu meşhur meyvesi CarrefourSA reyonlarında sizleri beklemektedir.

Mandalina satsuma kış aylarında soğuk algınlığına karşı savaş veren ve C vitamini yüklü bir meyvedir. Bol miktarda C vitamini bünyenin hastalıklara karşı mücadele etmesini sağlamaktadır. Bu meyvenin lifli bir özellik göstermesi de mide ve sindirim sistemini desteklemektedir. Lifli gıdalar besinlerin midede kolay sindirilmesini sağlar. Böylece hazımsızlık problemlerinin de önüne geçilmiş olur. Fazla kilo sorunları için de lifli gıda tüketimi önemlidir. Sağlıklı bir sindirim sistemi için önemli olan gıdalardan mandalinayı en meşhur hâliyle satsuma mandalina olarak satın almak için mağazamıza uğramanız gerekir. Mağazamızın organik meyve ve sebzeler reyonundan mandalinalara ulaşabilirsiniz. Buradan en doğal meyve çeşitlerini bulabilir ve sağlıklı seçimler yapabilirsiniz. Diğer bir seçeneğiniz de online mağazamızdır. Web sitemiz üzerinden ihtiyacınız olan ürünlerin satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız