Papağan Badem İçi 160 g #30092547 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Badem İçi 160 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Papağan Badem İçi 160 g

Mucize yiyeceklerden biri olan ve insan sağlığına olan katkılarıyla bilinen Papağan Badem İçi 160 g, CarrefourSA Badem ve Ceviz bölümünde sizlere sunuluyor. İçeriğinde bulundurduğu kaliteli yağ asitleriyle her yaştan insanın günlük beslenmesinde önemli bir yer tutan ürün damak zevkinize de hitap ediyor.
Bileşiğinde bulunan protein ve sağlıklı yağların yanı sıra lif oranı bakımından da zengin olan ürün, uzun süre tok tutuyor. Bu özelliği ile doğal ürünü sağlıklı bir atıştırmalık olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Özellikle meyveler ile birlikte tüketeceğiniz bir avuç dolusu yaklaşık 10 15 badem, sağlıklı bir ara öğün olmanın yanı sıra sizi uzun süre tok tutar. Ara öğünlerinize ek olarak ana öğünlerinize de dahil edebilir; kahvaltılarda müslinize katabilir ya da öğle ve akşam yemeklerinde salatalarınızda değerlendirerek sağlıklı öğünler oluşturabilirsiniz. Hem besleyici hem de lezzetli kuru yemişi, ayrıca, kek, pasta ve kurabiye yapımında da kullanabilir; mutfağınızda farklı tatlar yaratabilirsiniz.
Kavrulmuş olarak damak tadınıza sunulan doğal, lezzetli ve sağlıklı ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız