Eti Puf Hindistan Cevizli 16 Gr #30020654 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Puf Hindistan Cevizli 16 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3,25 TL

adet
Eti Puf Hc 16 Gr

Atıştırmalık bisküvi tüketimlerinde herkesin sevdiği lezzetlerle hayır denilemeyecek lezzetleri ikram olarak sunmak da mümkün oluyor. Bunlar arasında yıllardır değişmeyen benzersiz lezzetiyle öne çıkan eti puf hc 16 gr herkesin sevdiği bir atıştırmalık ürün olarak dikkat çekiyor. Hindistan cevizi kaplamasıyla ve marshmallow içeriğiyle eşsiz bir tada sahip olan ürün hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından en sevilen bisküvilerden biri oluyor. Eti Puf Hindistan Cevizi ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri bölümündeki çerez, çikolata ve bisküvi ürünleri arasında kolaylıkla bulabileceğiniz eti puf hc 16 gr kendine has özel bisküvisinin tadıyla da sevilen atıştırmalık bir ürün olur. Tek lokmada yenebilen yumuşak, lokuma benzer, süngerimsi dış yapısıyla hafif bir şekerleme sayılabilecek ürün özellikle yemeklerden sonra ya da kan şekerini yükseltmek isteyen kişiler için tüketilebilecek en hafif şekerlemelerden olmaktadır. Yıllardır değişmeyen lezzetiyle de her yaştan kişinin hayır diyemediği ve ortak damak tadına hitap eden ürünü ikramlarda rahatlıkla sunabilirsiniz. Eti markasının güvencesiyle ürünü kolaylıkla tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Marshmallow %57 [Şeker, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Yenilebilir Sığır Jelatini, Aroma Verici], Bisküvi %36 [Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Tuz, Kabartıcı (Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Aroma Verici, Koruyucu (Sodyum Metabisülfit) ], Hindistan Cevizi %7.

Alerjen Bileşenler
Buğday Unu (Gluten içerir), Sodyum Metabisülfit. Eser miktarda Süt ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
16

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 404
Enerji (kj) 1700
Yağ (g) 11
Doymuş Yağ(g) 6.7
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 48
Lif(g) 1.7
Protein (g) 3.9
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız