Paşabahçe Bistro Bira Bardak 400cc 6 Parça Model: 44417 #30065546 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Bistro Bira Bardak 400cc 6 Parça Model: 44417

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 60 adet
399,90 TL 229,99 TL

38,33 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

İçecekleri yemeklerin yanında veya tek başlarına servis ederken servis edildikleri bardakların şıklığı sadece estetik açıdan hoş bir görüntü oluşturması yönüyle değil aynı zamanda içeceklerin kendi lezzetlerinin daha iyi hissedilmesi açısından da önemli bir avantaj sunar. Bu noktada Bistro Bira Bardağı 6'lı Paşabahçe kalitesinin Paşabahçe estetiğiyle birleştiği en nadide ürünlerden biri olması sebebiyle keyifli bir tüketim de sağlıyor. Paşabahçe Bistro Bira Bardaklarını CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarının ev düzeni ve zücaciye bölümlerinde yer alan mutfak ürünlerinden biri olan Paşabahçe Bistro Bira Bardağı 6'lı geniş tabanlı ayaklı yapısı ile farklı zeminlerde rahatlıkla tutunabilen bir üründür. 290 CC’lik hacmi ile keyifli bira tüketimini aksatmadan yaşatabilecek olan ürün ayağına doğru uzanan dolgun yapısı sayesinde rahat bir tutuş sağlayarak kullanım kolaylığı da getirir. Biralar için özel olarak üretilen yapısı ile birlikte son derece şık bir tasarıma sahip olan ürün dayanıklı paketi sayesinde hiçbir hasar görmeden sizlere kadar ulaşan ürünlerden biri oluyor. Bira bardakları ile içecek servisinizi şık hale getirmek isterseniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

 

Model: 44417 

Hacim: 290 cc

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız