Paşabahçe Aida Çay Bardak 6 Parça Model: 62511 #30095508 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Aida Çay Bardak 6 Parça Model: 62511

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
186,90 TL 129,99 TL

21,67 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

Kahvaltıda, gün içinde, yemek sonrasında, evde ya da ofiste ülkemizde en çok tüketilen içeceklerin başında çay geliyor. Piknik masalarında dahi kendine yer bulan çay, her yaştan pek çok kişi tarafından keyifle tüketiliyor. Çayı çok sevenler, ince belli çay bardaklarında içimin daha keyifli olduğu ortak noktasında birleşiyor. Ev düzeni ve züccaciye reyonlarında yer verilen vazgeçilmez ürünlerden biri olan 62511 AIDA ÇAY BARDAĞIX6 cam bardakta alışık olduğunuz bir içim keyfi sunuyor CarrefourSA reyonlarında mutfak ürünleri bölümünden bu ürünü temin edebilirsiniz.

Paşabahçe Aida Çay Bardağı 6'lı karton ambalajda satışa sunulan 6 ince belli cam bardaktan oluşuyor. Zarif bir görünümle tasarlanan bu bardaklar elde ya da bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Sade tasarımı ile her sofraya uyum sağlayan bu ürünlerin üzerinde herhangi bir desen ya da şekil yer almıyor. Bu özelliği dolayısıyla yüzeyi kolayca temizlenen bu bardaklar uzun süre yenilik ve parlaklığını muhafaza edebiliyor. Ancak bunun için cam ürünlerde kullanılması uygun olan temizlik malzemesi ve deterjanların tercih edilmesi ve makineye yerleştirilirken özenli davranılması gerekiyor.

 

Model: 62511 

Hacim: 150 cc

Yükselik: 95 mm

Ağız Çapı: 66 mm

Taban Çapı: 37 mm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız