Penguen Tatlı Biber Salçası 560 g #30095669 | CarrefourSA
Marka: PENGUEN

Penguen Tatlı Biber Salçası 560 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Katkı maddesi içermeyen, güvenle ve afiyetle yiyebileceğiniz, sağlıklı olması açısından tamamen cam kavanozlarda sunulan Penguen Tatlı Biber Salçası 560 gr’lık paketiyle CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Sindirimi kolaylaştırmak için mide öz suyu salgısını teşvik eder. Tıkalı damarların açılmasını sağlar. Baş ağrıları için doğal bir şifadır. Kış mevsimin soğuk günleri için iyi bir bağışıklık sistemi güçlendirir. İştahı olmayan kişiler için iştah açıcı özelliğe sahiptir. Sinüzit hastaları için eşsiz bir şifa kaynağıdır. Baş ağrılarını ve sinüzit sıvısını azaltır. Yüksek kan basıncından kaynaklanan tansiyona karşı önlemdir. Kan basıncının azalmasını sağlar. Midede ki ekşimeleri ortadan kaldırır. Bulaşıcı hastalıklara karşı bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Türkiye’nin en verimli tarım alanlarının tam kalbinde Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa standartlarına uygun dizayn edilen fabrikası, makine parkları ve depoları ile 23 yılda 10 kat büyüdü. 1996 yılında yurt içi pazara da yönelen Penguen Gıda, bugün 250.000 m2 açık arazi üzerine kurulu 75.000 m2 kapalı alanda dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Konserve ürünleri ilk kez sağlıklı cam kavanozda sunan ve reçel, sebze konserveleri, hazır yemekler, haşlanmış bakliyatlar, salça, turşu ve dondurulmuş gıda gibi yüzde 100 yerli üretimden elde ettiği ürün çeşidini her geçen gün zenginleştiren Penguen Gıda; bugün 8 bölge müdürlüğü ve 40 bayiden oluşan yaygın dağıtım kanalı ile tüm ürünlerini Türkiye’nin her köşesine ulaştırıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız