Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu 4 Posiyon 480 ml #30251996 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu 4 Posiyon 480 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,95 TL

adet

Yemeklerinde anne dokunuşu arayanlara, sürdürülebilir tarım destekçisi Knorr’dan yeni İçinde İyilik Var serisi. Knorr’dan besleyici Kemik İlik Suyu, çorba ve pilavlarınıza aradığınız anne dokunuşunu katacak. Yüksek protein kaynağı Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu, yemeklerinizin lezzetine lezzet katmakla kalmaz. Aynı zamanda besleyici bir protein kaynağıdır. Annelerimizin özenle hazırladığı lezzetlere şimdi kolayca ulaşmanızı sağlayacak Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu’nu, biz de annelerimizden öğrendiğimiz yöntem ile hazırladık. Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu’nun zengin lezzetini hazırlamak için ilikli kemikleri 8 saat boyunca pişirdik, kefini (köpüğünü) aldık ve tıpkı annelerimizin yaptığı gibi sıcakken cam kavanozlarda sakladık. Anne eli değmiş gibi Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu, yemeklerinizi daha da lezzetli ve besleyici hale getirecek. Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu’nu yemeklere dilediğiniz gibi katabilirsiniz. Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu, 4 porsiyon için kullanılabilir. Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu’nun kapağı açıldıktan sonra buzdolabında +4 derecede saklanır ve 2 gün içerisinde tüketilmelidir. Çorba, pilav, sos ve diğer yemeklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu’nun içeriğine güvenebilir, annelerin özenle hazırladığı lezzetler gibi rahatlıkla tüketebilirsiniz. Üstelik çevre dostu cam kavanozu, kullandıktan sonra geri dönüştürülebilir. Siz de Knorr Cam Kavanoz Kemik İlik Suyu’nu hemen deneyin, anne eli değmiş gibi lezzetleri kolayca hazırlayın.

İçindekiler Bilgisi
İlikli dana kaval kemiği sebzeli suyu (%96.7) (Su, ilikli dana kaval kemiği, havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, kekik, karabiber) elma sirkesi, iyotlu tuz.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda laktoz ve gluten içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Ürünü tercihe bağlı olarak çorbalaranızda, pilavlarınızda ve soslarınızda kullanabilirsiniz. Beslenme tablosunda tüketim birimi, 4 kisilik bir çorbada ürünün tamamının (480 ml) kullanıldıgı bilgisi üzerinden verilmistir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Onay No
TR-45-0442

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 9
Enerji (kj) 38
Yağ (g) 0.3
Doymuş Yağ(g) 0.2
Karbonhidrat (g) 0.9
Protein (g) 0.6
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız