Roll-Up Plastik Tabak 21cm 10'lu 6gr #30271232 | CarrefourSA
Marka: ROLL-UP

Roll-Up Plastik Tabak 21cm 10'lu 6gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,40 TL

3,24 TL / Adet

Plastik Tabak 21Cm 10 Lu 6Gr

Siz de hem kullanışlı hem de ekonomik plastik tabaklar mı arıyorsunuz? Öyleyse tüm bu özelliklere sahip olan Roll-Up 10'lu Plastik Tabak tam da size göre!

Gıdayla temasa uygun olan Roll-Up 10'lu Plastik Tabak'ı sağlığa zararlı madde içermeyen yapısı sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık özelliği ile sizi bulaşık yıkama zahmetinden kurtaran Roll-Up 10'lu Plastik Tabak'ı özellikle kalabalık davetlerde kullanarak zaman kazanabilirsiniz. Hafif yapısıyla her yere kolayca taşıyabileceğiniz Roll-Up 10'lu Plastik Tabak'ı dış mekan etkinlikleri için de tercih edebilirsiniz. Hızlı ve pratik bir şekilde servis yapmanıza yardımcı olan Roll-Up 10'lu Plastik Tabak'a çeşitli yemek organizasyonları için hazırladığınız masalarda yer verebilirsiniz. 21 santimetrelik çapa sahip geniş tasarımı sayesinde zengin sunumlar hazırlamanıza imkan tanıyan Roll-Up 10'lu Plastik Tabak ile kalabalık davetlerin tadını çok fazla yorulmadan çıkarabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız