Paşabahçe Pudding Kasesi #30113092 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Pudding Kasesi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde

Paşabahçe Pudding Kasesi

 

Ev düzeni ve zücaciye bölümünde mutfak düzeniniz için pek çok ürüne ulaşabilirsiniz. Bunların içinde kâseler de bulunmaktadır. Kâseler bir evin çok amaçlı tercih edilen en önemli ihtiyaçlarındandır. 53662 puding kâse de adından da anlaşılacağı gibi puding sonrası için son derece uygundur. Bu cam kâseler pişirme sonrasında soğumaya bırakılacak pudingin içine dökülmesi için kullanılan ürünlerdir. Pişirme sonrasında sıcak olan pudingi kâselere döktüğünüzde soğuduktan sonra dilediğiniz vakit yiyebilmek için dolabınıza koyabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında ürüne kolayca ulaşabilir ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

53662 puding kâse farklı amaçlar için de kullanılabilir. Evlerinizde alternatif bir çerezlik olabilir. Kahvaltılarda çeşitli gıdaları bu cam kâselere koyabilirsiniz. Sofralarınızda ve ara öğünlerinizde kullanabilirsiniz. Çeşitli sütlü ve diğer tatlıların muhafazası ve ikramı için de cam kâse tercih edebilirsiniz. Kaliteli cam malzemeden üretilen bu ürünler mutfaklarınızda çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir. Mağazamızın çeşitli cam kâse ürünlerine mutfak ürünleri reyonundan rahatlıkla ulaşabilir ve alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca cam ürünlerimiz için online sipariş seçeneğini de değerlendirebilir ve ürünleri bir tıkla rahatlıkla satın alabilirsiniz.

 

Model: 53662 

Yükseklik: 46 mm

Ağız Çapı: 110 mm 

Max Genişlik: 110 mm

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız