Playdoh Kuruboya Aquarell 12Renk Tam Boy #30283205 | CarrefourSA
Marka: PLAYDOH

Playdoh Kuruboya Aquarell 12Renk Tam Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,55 TL

2,71 TL / Adet

Playdoh Kuruboya Aquarell 12Renk Tam Boy

Yoğun ve canlı renkleriyle Playdoh 12 Renkli Tam Boy Aquarell Kuru Boya’nın renkli dünyasını çok seveceksiniz!

Playdoh 12 Renkli Tam Boy Aquarell Kuru Boya'nın ucunu suyla temas ettirdiğinizde sulu boya etkisi sağlıyor. Bu sayede pakette yer alan 12 farklı renkteki tam boy kalemi hem kuru hem de sulu boya olarak kullanabiliyorsunuz. Paket içerisinde bir adet fırça da bulunuyor. Ahşap gövdeli, fitalat içermeyen ve Avrupa oyuncak standartlarına (EN71) uygun olarak üretilen Playdoh 12 Renkli Tam Boy Aquarell Kuru Boya, sağlığa zararsız olması ile hem çocukların hem de yetişkinlerin kalbini kazanıyor. Silgi ile silinebilen, kokusuz, artık ve leke bırakmayan yapısıyla Playdoh 12 Renkli Tam Boy Aquarell Kuru Boya’yı dilediğiniz yerde güvenle kullanabilirsiniz.

Siz de fonksiyonel kullanımı ve farklı renk seçenekleriyle Playdoh 12 Renkli Tam Boy Aquarell Kuru Boya’nın eğlenceli dünyasına adım atabilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız