Play-Doh Slime 3 Parça Hamur #30307554 | CarrefourSA
Marka: PLAYDOH

Play-Doh Slime 3 Parça Hamur

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
219,90 TL

adet
Play-Doh Slime, 3 yaş ve üzeri çocukların televizyon ve bilgisayara ara verip ellerini kullanarak, duyulara hitap eden, yaratıcı bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Play-Doh Slime 3'lü Hamur'un içinde metalik turuncu, metalik pembe ve parlak mavi renkte toplam 3 kutu oynanmaya hazır Slime var. Bu üç renge bakması da dokunması da çok eğlenceli!
Toksik madde içermeyen Play-Doh Slime, 60 yılı aşkın süredir güvenilir bir el sanatları markası olan Play-Doh güvencesiyle üretiliyor. Slime renkleri; kapaklı, geri dönüştürülebilir Slime kutularında kolayca saklanıp oyun zamanı tekrar kullanılabiliyor. Belki de gelmiş geçmiş en iyi Slime ile eğlencenin tadını çıkarın!

İNANILMAZ RAHATLATICI BİR SLIME DENEYİMİ: Esnetin, çekin, mıncıklayın, bırakın aksın! Play-Doh Slime, 3 yaş ve üzeri çocukların televizyon ve bilgisayara ara verip ellerini kullanarak, duyulara hitap eden bir deneyim yaşamasını sağlıyor.
3 PARIL PARIL RENK: Oynanmaya hazır Play-Doh Slime 3'lü Hamur'un içinde ikisi metalik renkte üç renk Slime var. Bu 3 renge bakması ve dokunması çok eğlenceli!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız