Sheba Sığır Etli Kedi Maması 85 g #30129399 | CarrefourSA
Marka: SHEBA

Sheba Sığır Etli Kedi Maması 85 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Her evcil hayvan sahibinin gündelik programında sevimli dostlarına ayırdıkları bir vakitleri vardır. Özellikle kedi sahipleri, dostlarının oyunu, kum temizliği, öz bakımı ve özellikle beslenmesiyle özel olarak ilgilenir.

Kuru Yemlere Alternatif: Yaş Mamalar

Sürekli olarak kuru mama yiyen kedilere yenilikçi bir seçim olarak yaş mamalar önerilmektedir. Sığır eti barındıran ürün ile kedilerine süpriz yapmak isteyenlerin beğenisine sunulmuştur. Sheba Sığır Etli 85 g tek öğünlük ambalajı sayesinde her cinsten kedi sahibini büyük konservelerden kurtarmış ve kedilerine taze mama sunmayı amaçlamıştır. Kuru mamalara alternatif olarak haftada bir veya iki kere kullanılabileceği gibi, tuvalet ya da davranış eğitimi gibi süreçlerden geçen kedinler için de ödül olarak kullanılabilmektedir. 

Her Zaman Taze Mama

Sheba Sığır Etli 85 g yaş mama, her türden kedinin günlük rutinlerini değiştirmeye adaydır. Farklı bir protein kaynağı kullanmayı tercih eden kedi sahipleri, ürünün gramajı sayesinde fazlalılık oluşturmadan her daim taze gıda ile kedisini mutlu etmeyi başarabilmektedir. Kediler için günlük besin kaynağı olarak tercih edilebileceği gibi gerekli eğitimler verilirken ödül niteliğinde de kullanılabilmektedir. Kedi Yaş Mamalar rafında bulunan ürünü CarrefourSA güvencesiyle hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız