Tat Osmancık Pirinç 2 Kg #30305128 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Osmancık Pirinç 2 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
128,50 TL

Tat Osmancık Pirinç 2 kg

Tat Osmancık Pirinç, kalitesi ve lezzetiyle yemeklerinize kusursuz bir tat katmak için hazır! Pilavın tane tane pişmesi için en çok tercih edilen pirinç türlerinden biri olan Tat Osmancık Pirinç, erzak dolabınızda her zaman bulunmasını isteyeceğiniz ürünlerden biri olacak.

Tat Osmancık Pirinç, özenle seçilen pirinç tanelerinin el değmeden özel tesislerde işlenmesi sonucu elde edilir. 2 kilogramlık paketler halinde sizlerin beğenisine sunulan Tat Osmancık Pirinç, yediden yetmişe herkesin severek yiyeceği bir lezzet olarak evlerinize ulaşır. Tat Osmancık Pirinç ile enfes tariflere imza atarak ailenize ve misafirlerinize bir lezzet şöleni sunabilirsiniz. Paketini açtıktan sonra hava ve nem almayan bir ortamda muhafaza edebilir, ihtiyacınız olduğunda afiyetle tüketebilirsiniz.

İster evde, ister restoran mutfaklarında gurme tariflere imza atmak için Tat Osmancık Pirinç'i hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız