Tat Cam Garnitür 550 G #30080181 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Cam Garnitür 550 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,90 TL 29,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Tat Cam Garnitur 550 g
Doğal ve katkısız bir içeriğe sahip olan garnitür, yemeklerinizin hem görünümüne hem de lezzetine eşlik ediyor. Bezelye, havuç ve patates üçlüsüyle harmanlanarak paketlenen Tat Cam Garnitür 550 G, açıp kullanıma uygunluğu sayesinde de yemek hazırlama zahmetinden ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.
550 gramlık ağırlığındaki ürün, kapalı cam kavanozuyla beraber CarrefourSA reyonlarının yeşil sebze konserveleri bölümünde satışa sunuluyor. Sofralarınıza doyurucu ve sağlıklı yemek alternatifleri getiren garnitürü siz de kendinizin, ailenizin ve çocuklarınızın beslenmesi için tercih edebilirsiniz. Diyet dönemlerinizde hafif tatlar etmek amaçlı zeytinyağı ile harmanlayarak, bahar aylarında da çeşitli yeşilliklerle zenginleştirerek tüketebilirsiniz.
Sofralara lezzet şöleni getiren ürün, özellikle akşam yemeklerinin zenginlik kazanmasına olanak sağlıyor. Karnabahar, mücver, pirinç pilavı ve graten gibi sulu yemeklerinizi daha farklı tatlara kavuşturmak için ekleyebilirsiniz. Dilerseniz fırında bonfile, köfte ve tavuk gibi et ağırlıklı tercihlerinizle beraber pişirebilir; dilerseniz de misafirleriniz için hazırlayacağınız hafif Rus salatası alternatiflerinde değerlendirebilirsiniz.
Mutfaklarınıza pratiklik getiren, pratikliğinizi konuşturmanızı sağlayan ve yemeklerinize eşsiz lezzetler kazandıran ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız