Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek 47G #30217121 | CarrefourSA

Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek 47G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek 47G

Hem lezzetli hem de doyurucu bir atıştırmalık mı arıyorsunuz? Öyleyse yumuşacık sade bir keki, kakao ve çileğin enfes tadıyla bir araya getiren Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek tam da size göre!

Altı kakaolu sos ile kaplı, üstü ise mis kokulu çilekli jöleyle süslü olan Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek, dikdörtgen formuyla size her lokmada aynı lezzeti sunuyor. Kakaolu sosuyla çikolata krizlerine de son veren Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek, hem çocukların hem de büyüklerin en sevdiği atıştırmalıklar arasında. Dışarı çıkarken çantanızdan, evde ve iş yerinde de atıştırmalık çekmecenizden eksik etmeyeceğiniz Ülker Kekstra Jölebar Çilekli Kek; 47 gramlık porsiyonuyla hem yemek öncesi açlığınızı yatıştırmaya hem de çay saatlerinize renk katmaya hazır!

İçindekiler Bilgisi
Seker, su, bitkisel yağlar (palm,palm cekirdeği), buğday unu, invert seker surubu, yumurta, glukoz Surubu, nem vericiler (gliserol,sorbitol),nişasta, peyniralti suyu tozu (süt), yaği azaltlmiş kakao tozu (%0,8), tuz, kvam arttırıcilar pektin, guar gam), aroma vericiler, koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit),kabarticilar(disodyum difostat, sodyum hidrojen karbonat )yagsiz suttozu, emulgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), asitlik duzenleyiciler (sitrik asit, trisodyum sitrat, kalsiyum klorür), kara havuç konsantresi, cilek tozu (%0,03) 0,1% cileğe karsilik gelmektedir.

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt,soya,yumurta içerir.Eser miktardafındık içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-002935

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 413
Yağ (g) 19
Doymuş Yağ(g) 9.6
Karbonhidrat (g) 58
Şekerler (g) 40
Protein (g) 3.5
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız