Mcvitie'S Tam Buğdaylı Orijinal Bisküvi 120 G #30146408 | CarrefourSA
Marka: MC.VITIE'S

Mcvitie'S Tam Buğdaylı Orijinal Bisküvi 120 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Gün içinde taze, gevrek ve tatlı bir atıştırmalık olarak keyifle tüketebilirsiniz. Sıcacık bir fincan çayla, kahveyle, sıcak sütle ikram edebileceğiniz McVities Original Digestive CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Sağlıklı ve kaliteli ürünleriyle bizlerin karşısına çıkan Ülker şimdi de McVities Original Digestive ile atıştırmalıklara bambaşka bir bakış açısı getiriyoruz. Siz de bu lezzet dolu anları kaçırmamak için şimdi CarrefourSA’dan siparişinizi verebilirsiniz.

Türkiye’nin nadide markalarından ‘Ülker’ markasının miladı 1944 yılına dek uzanıyor. 20. yüzyılda inşa edilen ama gücünü 21. yüzyıla da taşıyan Ülker markası,  kendisini zaman ve mekan kısıtlamasından soyutlayabilen ender bir örnek oluşturuyor. Aynı anda hem geleneği hem geleceği temsil edebilme kabiliyetine sahip Ülker,uzun hayat yolculuğunda, toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine paralel yeni anlamlar kazanan bir marka. Öyle ki, markanın yenilenip değişmesi hiç bitmeyen bir yolculuğa benziyor. Kuruluş ve gelişme yıllarında daha çok adını verdiği ürünlerin niteliğine işaret eden lezzet, sağlık ve beslenme gibi fonksiyonel faydalarıyla tanımlanan marka, ilerleyen yıllarda mutlu anlara eşlik etme, güven, samimiyet, yakınlık, aileden biri olma gibi duygulara gönderme yapılarak ifade ediliyor. Ülker markası ait olduğu toplumun hayatında yer alıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız