Veet Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler İçin 100 Ml #30098850 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler İçin 100 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
169,90 TL 127,43 TL

CarrefourSA Kart İle
Veet Tüy Dökücü Krem 100ml Hassas Ciltler İçin

Kadınların bacaklarında ve kollarında ya da vücudun farklı bölgelerinde bulunan tüyler, istemeyen bir görüntü oluşturduğu için epilasyon işlemi sağlanırken Veet markası tarafından üretilmiş farklı krem ürünleri ile kolay bir sonuç elde edilebilir. Hassas ciltler için özel bir şekilde üretilmiş olan ve kolay bir kullanım sağlayan Veet Tüy Dökücü Krem 100ml Hassas Ciltler İçin ürünü, yeni formülü ile birlikte çok daha hızlı bir şekilde tüyleri almanızı sağlıyor. Veet marka epilasyon ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde yer alan Bakım Ürünleri ve Epilasyon bölümünde bulabileceğiniz Veet Tüy Dökücü Krem 100ml Hassas Ciltler İçin ürünü, sağlıklı bir kullanım ile birlikte hiçbir tereddüt duymadan epilasyon gerçekleştirmemizi sağlıyor. Çok pratik bir kullanıma sahip olan bu ürün, sadece paket içerisinden çıkardıktan sonra istenilen cilt bölgesine sürülür ve sonra bol su ile durulanır ve bu sayede istenilen sonuç elde edilir. Ferah ve tam olarak temizlenmiş bir cilt bölgesi için Aloe Vera ve E vitamini içeren bu ürün, bıçağa göre 2 kata kadar süren bir pürüzsüzlük sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız