Veet Ağda Bandı Naturals Shea Yağı Yüz Bölgesi İçin 20'li #30036921 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Ağda Bandı Naturals Shea Yağı Yüz Bölgesi İçin 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,90 TL

10,00 TL / Adet

adet
%100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Veet naturals doğal shea yağı yüz bölgesi için ağda bantları ile cildiniz derinlemesine temizlenip ölü tabakalardan arınır ve dört haftaya kadar pürüzsüzlük elde edersiniz. Çam ağaçlarından elde edilen çam ağacı reçinesinin ana içeriğini oluşturmasının yanı sıra içeriğine nemlendirici özelliğiyle bilinen doğal shea yağı eklenmiştir. Üstelik kullanımı çok kolaydır. Özel easy strip kavrama şeridi sayesinde tek hareketle istenmeyen tüyleri kökünden alabilirsiniz. Veet ağda bandı kısa tüylerde bile pratik ve etkilidir. Veet ağda, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

İçeriğindeki %100 doğal Shea yağı ile nemlendirici özelliğe sahiptir. Yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için pratik bir çözüm olan Veet cildinize hassas bakım yapar. Uygulama sonrasında paket içerisinden çıkan nemlendirici temizleme bezlerini kullanarak daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz.

Reckitt Benckiserin tarihi 19. yüzyıla dayanmaktadır. Şirket, farklı zamanlarda 3 farklı şirketin birleşmesinden oluşmuştur. Jeremy Colman 1814 yılında İngiltere’nin Norwich şehrinde un ve hardal tozu üretimine başlayarak Colman şirketini kurdu. 1851 yılında şirketin adı J & J Colman olarak değiştirildi.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız