Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Hassas Ciltler İçin 150 Ml #30034012 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Hassas Ciltler İçin 150 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
399,90 TL

adet
30034012 Veet 100 Ml. Hassas Sprey Krem

Hassas ciltler için özel olarak üretilen Veet, aloe vera bitkisi özü içeriği sayesinde cildinize pürüzsüzlük hissi kazandırır ve yumuşaklık sağlar. Sprey özelliği ile kolay kullanım sağlar. İçerisinde bulunan spatula ile tıraş bıçaklarına göre iki kat daha uzun süren ipeksi pürüzsüzlük sağlar. Böylece yeniden çıkan tüyler de daha yumuşak olur. Üstelik cildinizi 24 saate kadar nemlendirir. Veet 100 Ml. Hassas Sprey Krem ürününe CarrefourSA Kişisel Bakım reyonunda bulunan Epilasyon bölümünden kolaylıkla ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Veet ile pratik kullanımı ve inanılmaz etkisi ile bebeksi bir cilde sahip olabilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir. Paket içerisinde 1 adet spatula bulunmaktadır. Sprey yoluyla bacağınız arkası gibi erişmesi güç yerleri bile hızlı ve kolayca kapatabilirsiniz. Hassas ciltler için formülünde bulunan yatıştırıcı özelliklere sahip Aloe Vera ve E Vitamini içerir. Spreyi cildinize püstürtün ve cilt yapınıza göre 3-6 dakikaya kadar bekletin. Spatula ile tüylerinizi aldıktan hemen sonra uygulama yaptığınız alanı bol su ile temizleyin. İşte hazırsınız! Göz alıcı bacaklara kavuşmak Veet ile çok kolay.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız