Whiskas Kümes Hayvanlı Yavru Kedi Maması 100 Gr #30007561 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Kümes Hayvanlı Yavru Kedi Maması 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Whiskas Kümes Hayvanlı Yavru Kedi Maması 100 g

 

Kedi beslenmesinde tek çeşit gıda vermekten kaçınmak ve hem protein hem de vitamin ve mineral bakımından kedinin günlük ihtiyacını karşılayan bir beslenmeyi sağlamak kedinin sağlıklı gelişimi için büyük önem taşıyor. Özellikle yavru kediler için bu duruma daha çok dikkat etmek gerekiyor. Petshop reyonlarında yer alan WHİSK YAVRU KEDİ KUMES100GR kümes hayvanlı içeriği ile yavru kediler tarafından sevilerek tüketilen ürünler arasında yer alıyor. CarrefourSA reyonlarında yaş kedi mamaları bölümünden temin edebileceğiniz bu ürünü 1 yaşına kadar olan kedileriniz için kullanabilirsiniz.

WHİSK YAVRU KEDİ KUMES100GR yavru bir kedinin ihtiyacı olabilecek vitamin ve minerallerin yanı sıra protein içeriyor. Mamanın içinde kalsiyum da yer alıyor. Kümes hayvanı eti içeren bu mamanın içinde bitkisel kökenli türevler ve tahıllar ile sebze ve protein özlerinin de bulunması, kediye zengin içerikli lezzetli bir besin sunmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede yavru kedinizi hazmı zor, sindirim sistemini bozma ve organlarına zarar verme ihtimali olan sağlıksız yiyecek karışımlarından uzak tutmuş oluyorsunuz. Mama ile birlikte kedinize taze su vermeyi de ihmal etmemeniz gerekiyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız