Whiskas Tavuklu Kuru Kedi Maması 1,4 Kg #30142194 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Tavuklu Kuru Kedi Maması 1,4 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 8 adet
299,90 TL

adet

Whiskas markası, 1958 yılından beri sevimli dostlarınız için mamalar üretir. Whiskas mamaları, kedilerin ihtiyacı olan besin ögelerini içererek, onların sağlıklı yaşam sürmeleri için veteriner hekimler ve beslenme uzmanları tarafından özel olarak geliştirilir. 

Lezzetli ve Sağlıklı Whiskas Kuru Tavuklu Mama

1 yaş ve üzeri yetişkin kedilerin besin ihtiyacını karşılamak için geliştirilen Whiskas Kuru Tavuklu mama, dışı kıtır içi yumuşak yapısı ile oldukça lezzetlidir. Kolay sindirilebilir tavuk eti ve lif içeriği ile sindirim sistemini geliştirmeye yardımcı olur. Tavuk etinin içeriğinde bulunan taurin amino asidi, kedilerin kalp sağlığını korurken, görme yetisini de geliştirir. Whiskas mamada besin desteği olarak kullanılan A vitamini de kedinin göz sağlığına katkıda bulunur. Üstelik sağlıklı diş ve kemik gelişimi için kalsiyum içerir.

Whiskas Kuru Tavuklu Mama Nasıl Saklanır?

Whiskas mama serin, kuru ve güneş ışığı almayan bir ortamda saklanmalıdır. Lezzet kaybı yaşanmaması için ağzı kapalı olarak muhafaza edilmeli ve açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmelidir. CarrefourSA'da kedi kuru mamalar reyonunda satışa sunulan Whiskas Kuru Tavuklu 1.4 kg kedi mamasını hemen sepete atabilirsiniz. 

 

30142194 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız