Alpro Pirinç Sütü 1 lt #30038104 | CarrefourSA
Marka: ALPRO

Alpro Pirinç Sütü 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Alpro Pirinç Sütü 1 Lt

Vejetaryen beslenme kültürüne sahip olan insanların hayvansal gıda tüketmemesi nedeniyle kahvaltılık olarak tüketilebilecek süt niteliğinde alternatif oluşturan pirinç sütü, Alpro kalitesi sayesinde tercih edilebiliyor. Lezzetli ve farklı bir alternatif olarak sadece doğal olarak yetiştirilmiş ve özenli bir şekilde hasat yapılmış pirinçlerden üretilen Alpro Pirinç Sütü 1 lt ürünü, bir tıbbi ilaç veya madde niteliğinde değil doğal ve lezzetli bir kahvaltılık ürün niteliğinde tüketilebilir. Alpro markasının bu ve benzeri ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Süt bölümü içerisinde ulaşabileceğiniz Alpro Pirinç Sütü 1 lt ürünü, geleneksel süte alternatif olarak kullanılabilecek tatlı ve kremsi bir tada sahiptir. Özel şekilde elde edilen formülü içerisinde doymuş yağlardan fakir bir oran bulunurken, süt ürünü, laktoz ya da gluten gibi maddeler içermeden B2, B12 ve D2 vitaminleri ile kalsiyum takviyesi içermektedir. Ürünün üretiminde yapay koruyucular, renklendirici maddeler veya tatlandırıcı maddeler kullanılmamıştır. Tamamen bitki bazlı bir şekilde üretilmiş olan bu ürün, besleyici ve yüksek protein içeriği ile birlikte kolay bir sindirim sağlayarak, süt kadar sağlıklı ve lezzetli bir içeriğe sahiptir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız