Alpro Yulaf Sütü 1 L #30110364 | CarrefourSA
Marka: ALPRO

Alpro Yulaf Sütü 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,95 TL 99,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Hikayesi yüzlerce yıl önce başlayan yulafların yumuşacık, tadına doyulmayan lezzeti Alpro Yulaf'ta zengin liflerle buluştu. Alpro Yulaf İçeceğimiz, laktozsuz ve ilave şeker içermeyen, tadı özünden gelen yumuşak içimiyle geleneksel süte alternatif bir lezzet. Kalsiyum kaynağı, D, B2 ve B12 vitaminli Alpro Yulaf içeceği laktoz hassasiyeti olanlar, vegan ve vejetaryen beslenme şeklini seçenler, günlük beslenmesine keyif ve lezzet katmak isteyen sağlıklı yaşam tutkunları için eşsiz bir alternatif. Yeni nesil sağlıklı içeceklerin favorileri lezzetlerinden, düşük kalorili Alpro Yulaf'ı; kahvende, smoothielerinde tercih edebileceğin gibi güne iyi bir başlangıç için kahvaltılık gevreklerle veya granolarla da tüketebilirsin. Spor sonrası enerji almak için de lezzetli ve zengin lif içeren bir alternatif. Beslenmene lezzet ve keyif katmak istediğin her anında Alpro yanında. İyi ki, Alpro! Alpro olarak, bitki bazlı gıdaların gezegenimiz ve geleceğimiz için faydasına inanıyoruz. Bu yüzden 1980'den bu yana çiftçilerimizle birlikte karbon ayak izimizi azaltmak, daha az su tüketerek sürdürülebillir üretim yapmak için özenle çalışıyoruz. Dünyayı değiştirecek anlamlı bir adım olarak bitkileri ilk sıraya koyman için sana ve bu muhteşem gezegendeki herkese ilham vermek istiyoruz. Sen de Alpro dokunuşuyla lezzetlendirdiğin tariflerini sevdiklerinle paylaşarak ilham kaynağı olabilirsin. - Yumuşak içimli geleneksel süte alternatif yulaf lezzeti - %100 Bitki Bazlı: Süt ve süt ürünü içermez - Doğal olarak laktozsuz - İlave şeker ve tatlandırıcı içermez - Lif açısından zengin - Kalsiyum kaynağı. D, B2 ve B12 vitaminleri içerir. - Vejetaryen ve vegan beslenenler için lezzetli bir içecek - Dünya'ya dost
İçindekiler Bilgisi
Su , Yulaf (9,8%) , Hindiba Kökü Lifi , Ayçiçek Yağı , Trikalsiyum Fosfat , Deniz Tuzu , Stabilizör (Jellan Gam) , Vitaminler (B2) , [Riboflavin] , B12 (Siyanokobalamin) , D [Ergokalsiferol] .

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
3-8 °C Muhafaza Ediniz.

Kullanım Talimatı
Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklayınız Ve 5 Gün İçerisinde Tüketiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Danone Tikveşli Gıda Ve İçecek San.Ve Tic.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 44 2
Enerji (kj) 185 2
Yağ (g) 1.5 2
Doymuş Yağ(g) 0.1 1
Karbonhidrat (g) 6.8 3
Şekerler (g) 3.3 4
Lif(g) 1.4
Protein (g) 0.3 1
Tuz(g) 0.1 2
Kalsıyum (mg) 120
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız