Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi Sütü 1 L #30284531 | CarrefourSA
Marka: ALPRO

Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi Sütü 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,95 TL 79,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Hindistan cevizleriyle arana hiçbir şey girmemeli. Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi söz konusu olduğunda, kesinlikle şekersiz veya tatlandırıcısız olduğunu bilmek iyidir. Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi içiyorsan yapman gereken bu şekersiz tropikal tadın keyfini çıkarmak. Endonezya'nın tropikal ikliminde doğal olarak yetişen hindistan cevizleri elle toplanarak, ağaçların daha fazla meyve vermesi için korunuyor. Hindistan cevizi sütü ve kremasının buluştuğu Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi laktozsuz, glutensiz yumuşacık lezzetiyle tariflere tropikal bir dokunuş. Kalsiyum kaynağı, D ve B12 vitaminli Alpro Şekersiz Hindistan Cevizi içeceği laktoz ve gluten hassasiyeti olanlar, vegan ve vejetaryen beslenme şeklini seçenler, günlük beslenmesine keyif ve lezzet katmak isteyen sağlıklı yaşam tutkunları için eşsiz bir alternatif. Yeni nesil sağlıklı içeceklerin favorileri lezzetlerinden, düşük kalorili Alpro Hindistan Cevizi'ni; kahvende, smoothielerinde tercih edebileceğin gibi güne iyi bir başlangıç için kahvaltılık gevreklerle veya granolarla da tüketebilirsin. Tariflerine lezzet katan, spor sonrası enerji almak için de lezzetli ve zangin lif içeren bir alternatif. Beslenmene lezzet ve keyif katmak istediğin her anınızda Alpro yanında. İyi ki, Alpro! Alpro olarak, bitki bazlı gıdaların gezegenimiz ve geleceğimiz için faydasına inanıyoruz. Bu yüzden 1980'den bu yana çiftçilerimizle birlikte karbon ayak izimizi azaltmak, daha az su tüketerek sürdürülebillir üretim yapmak için özenle çalışıyoruz. Dünyayı değiştirecek anlamlı bir adım olarak bitkileri ilk sıraya koyman için sana ve bu muhteşem gezegendeki herkese ilham vermek istiyoruz. Sen de Alpro dokunuşuyla lezzetlendirdiğin tariflerini sevdiklerinle paylaşarak ilham kaynağı olabilirsin. - Tropikal hindistan cevizi sütü lezzeti - Şekersiz - %100 Bitki Bazlı: Süt ve süt ürünü içermez - Doğal olarak laktozsuz - İlave şeker ve tatlandırıcı içermez - D ve B12 vitaminleri içerir. - Vejetaryen ve vegan beslenenler için lezzetli bir içecek - Dünya'ya dost
İçindekiler Bilgisi
SU, HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ(%7), HİNDİSTAN CEVİZİ SUYU(%2,6), TRİKALSİYUM FOSFAT, DOĞAL HİNDİSTAN CEVİZİ AROMASI, STABİLİZÖRLER(GUAR GAM, KSANTAN GUM, JELLAN GAM), DENİZ TUZU, VİTAMİNLER(B12, D)

Alerjen Bileşenler
ESER MİKTARDA SERT KABUKLU YEMİŞLER(YER FISTIĞI İÇERMEZ) İÇEREBİLİR.

Menşei Ülke
BELÇİKA

Muhafaza Şartları
TAVSİYE EDİLEN TÜKETİM TARİHİ(TETT) VE PARTİ NUMARASI KUTUNUN ÜZERİNDEDİR. AÇILDIKTAN SONRA BUZDOLABINDA SAKLAYINIZ VE 5 GÜN İÇERİSİNDE TÜKETİNİZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DANONE TİKVEŞLİ GIDA VE İÇECEK SAN. VE TİC. A.Ş. CUMHURİYET MAH. PINARHİSAR ASFALTI YOLU KÜME EVLERİ NO:10-12-13 MERKEZ-LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 14
Enerji (kj) 56
Yağ (g) 1.2
Doymuş Yağ(g) 1.1
Protein (g) 0.1
Tuz(g) 0.1
Kalsıyum (mg) 120 15
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız