Bağdat Galeta Unu Ekonomik Poşet 250 G #30016912 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Galeta Unu Ekonomik Poşet 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,90 TL

adet
"Bağdat Galeta Unu Ekonomik Poşet 250 g

Sarı ve kalın taneli yapısı ile tanınan Bağdat Galeta Unu Ekonomik Poşet 250 g, CarrefourSA’nın Unlar ve İrmikler reyonunda sizlere sunuluyor. Ağırlıklı olarak kızartmaları kaplamak için kullanılan ürün, çeşitli hamur işlerinde doğrudan beyaz un yerine tercih edilerek çok yönlü bir kullanım sunar.

Galeta ya da normal ekmek karışımından üretilen un; et, tavuk, balık ve çeşitli sebze kızartmalarını kaplamada kullanılarak besinlerin daha az yağ çekmesini sağlar. Kızartmalara hem lezzetli hem de kıtır bir görünüm kazandırdığı gibi sebze, tavuk, balık ve et köftelerine iç malzeme olarak katılarak daha lezzetli ve doyurucu yemekler hazırlamaya imkan verir. Özellikle poğaça, çörek gibi mayalı ve mayasız hamur işlerinde sade halde ya da beyaz un ile karıştırılarak kullanılır. Tatlı ve kek yapımında da tercih edilen galeta ununu farklı tariflerde deneyerek kendi orijinal sunumlarınızı oluşturabilirsiniz.

Pratik kullanımı ile lezzetli ve kolay hazırlanan tarifler oluşturmanıza imkan veren ürünü, ışık almayan bir ortamda nemden koruyarak muhafaza edebilirsiniz. Mutfağınızın temel malzemelerinden biri olan ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Buğday unu(Gluten içerir), yemeklik tuz,hamur mayası,su ve bitkisel sıvı yağ

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Tavuk ve balık kızartmalarında ve köfte karışımlarında kullanılır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
BAĞDAT PAZ.TİC.LTD.ŞTİ.-Ahievran OSB Mah. Oğuz Cad. No:32-34 Sincan-Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012834

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız