Bağdat Dolmalık Fıstık 23 G #30065411 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Dolmalık Fıstık 23 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
58,95 TL

adet
"Bağdat Dolmalık Fıstık 25 g

Bağdat Dolmalık Fıstık 25 g, CarrefourSA Tatlı Malzemeleri bölümünde sizlere sunuluyor. Çam fıstığından elde edilen ürün; Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinde yetişen mahsulden üretiliyor. Ağaçların meyve vermesinin uzun süreler almasının yanı sıra yemişlerin toplanması, ayıklanması ve saklanmasının da oldukça fazla emek istemesi sebebiyle üretimi, zorlu bir sürecin ardından gerçekleşiyor.

Besin değeri oldukça yüksek olan ürün, eşsiz lezzetiyle mutfaklarda baş köşeyi alıyor. Mineral ve vitamin açısından oldukça zengin olan farklı lezzet, Türk mutfağında birçok yemeğin vazgeçilmezi olarak biliniyor. İçeriği göz önüne alındığında, lezzeti kadar sağlıklı olması açısından da oldukça önemli bir yere sahip olduğu görülüyor.

Kuş üzümüyle oluşturduğu harika birliktelik, damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Küçük boyutlarda olmasına ve az kullanılmasına rağmen kendine özgü tadı, yemeklerde ön plana çıkıyor ve eksikliği, yemeklerin tadında kendini hemen belli ediyor. Birçok yemek tarifinde yer alan geniş bir kullanıma sahip ürün; tatlılarda da kullanılıyor. Özellikle, zeytinyağlı dolmaların ve iç pilavın olmazsa olmazı olarak tanınıyor.

Ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ürün Kodu: 134463

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız