Berrak Biberiye Turşu 325 ml #30065628 | CarrefourSA
Marka: BERRAK

Berrak Biberiye Turşu 325 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
48,90 TL

adet
 Türk damak tadına uygun geleneksel bir lezzet olan turşunun en çok tercih edilenlerinden biri oaln Berrak Biberiye Turşusu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Acı biber yemeklerde kullanılmanın yanı sıra turşu yapımında da en fazla tercih edilen malzemelerden bir tanesidir. Acı biber en yavan hali ile bile inanılmaz bir vitamin deposu iken acı turşu biber olarak ise eşsiz faydalara sahiptir. Besin değerleri açısından turşu haline getirilen her malzemenin hem lezzeti hem de besleyiciliği kat kat artmaktadır. Acı biber turşusu sulu yemeklerin yanı sıra kebap kültüründe de keyifle çok fazla tüketilen bir gıdadır. Acı biber en sade hali ile bile sofraların baş tacıdır. Acı biber vücut için gerekli olan A vitamini ihtiyacının %25'ini karşılarken, 1 adet büyük boy acı biber günlük C vitamini ihtiyacının neredeyse tamamına yakınını karşılamaktadır. Acı turşu biber sirke içermesi nedeni ile eşsiz bir prebiyotik halini almaktadır.

Berrak turşuları bir ZEY-Tur-San markasıdır. Gemlik’te yaşayan Ahmet Hamdi Ersoy; İstanbul’daki kardeşi Osman Ersoy’a küfelere koyduğu zeytinleri taka ve yelkenlilerle yollayarak, zeytin ticareti yapmaktaydı. Ahmet Hamdi Ersoy, ortanca oğlu İbrahim Ersoy’u İstanbul’un ilk zeytin mağazalarından birini açması için İstanbul’a yolladı. Ersoy ve Tüfekçioğlu aileleri, turşu pazarındaki ihtiyacı görerek, Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki Gedelek Köyü’nde 2 bin m2’lik bir arazi satın aldı ve Zey-Tur-San şirketini kurdu.

İçindekiler Bilgisi
Biberiye (%62), su, beyaz sirke, tuz, asitlik düzenleyici (sitrik asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolanbında saklayınız

Diğer Uyarılar
Pastörize edilmiştir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Zeytursan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.Gemiç mahallesi, Harmanlar Mevkii No:179, Merkez,Orhangazi, Bursa T:+90 224 586 52 01 F:90 224 586 52 00

İşletme Kayıt No
TR-16-K-004599

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 15
Enerji (kj) 63
Karbonhidrat (g) 1.5
Şekerler (g) 0.7
Protein (g) 1
Tuz(g) 3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız