Kühne Cüccü Çocuk Turşusu 340 G #30081189 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Cüccü Çocuk Turşusu 340 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
66,50 TL

adet

 

Yemek malzemelerinin lezzeti ile doyumsuzluğu beraberinde getiren ürünlerinden biri olan Kühne Cüccü Kornişon Turşu 340 g ile sizler de sofralarınızı şenliksiz bırakmayın. Çocuklara özel lezzetiyle dikkat çeken ancak yalnızca çocukların değil büyüklerin de vazgeçemediği lezzetler arasında yerini alan ürün içerisinde renklendiriciye de koruyucu herhangi bir malzemeye de asla yer vermemektedir. Tadı damaklarda kalan bu ürün sizler için özenle seçilen yakın boylardaki salatalıkların sirke ve sarımsak eşliğinde bir süre bekletilerek ağzınıza layık enfes lezzetiyle karşınıza çıkarıldığı turşulardan biridir. Sofralarınıza farklı şekillerde dâhil olabilen ve Kühne kalitesi ile ön plana çıkan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Salatalık ve turşular bölümünden rahatlıkla erişebileceğiniz Kühne Cüccü Kornişon Turşu 340 g ile isterseniz kısır ve patates salatası gibi yiyeceklerinizi yalnız bırakmayın isterseniz Rus salatalarınızı şenlendirin isterseniz de pilav vb. yemeklerin yanında tüketebileceğiniz bu leziz ürünün tadına varın. Taptaze oluşuyla dikkat çeken ve diriliği ile ön plana çıkan bu ürün, tam istediğim kıvamda diyeceğiniz, üzerine rakip tanımayan enfes lezzetiyle tadımlarınızı bekleyecektir.

 

İçindekiler Bilgisi
Salatalık (%55), Su, Sirke, Tuz, Sarımsak (%0,5)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
340

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak İmpa İş Merkezi No:12 Kat:6 Bykoz/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-015278

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 15
Enerji (kj) 63
Yağ (g) 0.2
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 1.7
Şekerler (g) 2.1
Lif(g) 0.4
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 2.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız