Kühne Alman Tipi Kornişon Turşusu 350 G #30098825 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Alman Tipi Kornişon Turşusu 350 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
66,50 TL

adet
Kühne Alman Salatalık Turşusu 330 Gr Kühne turşuları Türkiye’de, dünya standartlarında, IFS ve BRC belgeleri olan fabrikalarda büyük bir titizlikle ve kaliteyle üretiliyor. Sözleşmeli çiftliklerden temin edilen ve elle toplanan taze ürünler, 24 saat içerisinde işleme alınıyor ve dolum makinası ile kavanozlara dolduruluyor. Salamura ile doldurulan kavanozların kapakları, kapak kapama makinası ile kapatılıyor. Kapağı kapatıldıktan sonra pastörize edilip satışa hazır hale getirilen Kühne Alman Salatalık Turşusu 330 Gr ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz. Düzenli ve titiz hasat çalışması ile toplanan taze kornişon salatalıkları, fabrikada boylarına göre sınıflandırılır ve temizlenir. Su, sirke, şeker ve tuz ilave edildikten sonra kavanozlar hava sızdırmayacak şekilde kapatılarak pastörize edilir. Cam kavanozunda satışa sunulan Kühne Alman Salatalık Turşusunun, her kavanozunda bulunan kodla ürünün içinde neler olduğunu ve ne zaman üretildiğini kontrol edebilirsiniz. Kühne Alman Salatalık Turşusu 330 Gr ürünümüze, gıda ve yemek malzemeleri reyonumuzun, turşular ve salamuralar bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Salatalık(%54), Su, Şeker, Sirke, Tuz, Baharat Karışımı(%0,4) (Sarı Hardal Tohumu,Dereotu, Soğan),Aroma Verici.

Alerjen Bileşenler
Sarı Hardal Tohumu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
190

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak İmpa İş Merkezi No:12 Kat:6 Bykoz/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-015278

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 30
Enerji (kj) 128
Yağ (g) 0.2
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 4.9
Şekerler (g) 4.7
Lif(g) 1.5
Protein (g) 0.9
Tuz(g) 1.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız