Carrefour Renkli Oluklu Bulaşık Süngeri 5'li #30145370 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Renkli Oluklu Bulaşık Süngeri 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Renkli Oluklu Bulaşık Süngeri 5'li

Her yemek sofrasından sonra mutfak ortamında mutlak olarak yıkanması gereken bulaşıklar için iki ana ihtiyaçtan biri olan bulaşık süngeri, sağlam ve dayanıklı bir yapı ile uzun süreli bir kullanım oluşturmalıdır. Carrefour markası tarafından renkli ve oluklu bir şekilde üretilmiş olan Carrefour Renkli Oluklu Bulaşık Süngeri 5'li ürünü de rahat ve güçlü bir kullanım ile bulaşık yıkamayı daha kolay bir hale getiriyor. Carrefour markasının onlarca farklı ürününü CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonu içerisinde Ev Bakımı bölümünde ulaşabileceğiniz Carrefour Renkli Oluklu Bulaşık Süngeri 5'li ürünü; cam, porselen, çelik, plastik, teflon veya granit gibi istediğiniz tüm mutfak malzemelerinin yıkanması ve temizlenmesi için tercih edilebilir. Sadece mutfak ortamında bulaşık yıkamak için değil ev ortamında farklı temizlik alanlarında da kullanabileceğiniz bu süngerler, ultra emici bir yapıya sahip olduğundan dolayı suyu ve bulaşık deterjanını içerisinde muhafaza ederek uzun süreli bir kullanım oluşturur. Bu yapısı ile birlikte bir tarafı yumuşak ve düz bir tarafı tırtıklı ve sert olan sünger rahatlıkla kullanılabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız