Vileda Yeşil Oluklu Sünger 2'li #30084934 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,95 TL

21,48 TL / Adet

adet

Ev işlerini kolaylaştıran dayanıklı ve mekanik temizlik yardımcıları üreten Vileda 1948 yılından beri kendi pazarının lideri konumunda. Yüzünü daima geleceğe dönerek kendisini yenileyen, geliştiren ve güncel teknolojiyi ürünlerine aktaran marka, sürdürülebilirlik ile doğaya ve insanlara karşı sorumluluklarını taşımakta. 

Tırnak Koruyucu Oluklar

Bulaşıkla vakit geçirirken tırnaklarınızın zarar görmemesi için özel olarak tasarlanan oluklu yapısı kirleri de ellerinizden uzak tutmaya yarar. Kalın ve dayanıklı sarı köpüğü uzun süreli kullanım sağlar ve hem ekonominize hem de doğaya değer verir. Zorlu kirler ve inatçı yağ lekeleriyle Vileda Yeşil Oluklu Sünger 2 sayesinde zorlanmadan kurtulabilirsiniz.

Dayanıklı Yapı ile Bulaşıkta Daha Az Vakit Harcayın

Oluklar sayesinde iki kat kalın bir yapıya sahip olan ürün, tek bir dokunuşla daha fazla yüzey alana temas ederek, bulaşıkta hızlı olmanıza ve vaktinizin size kalmasına imkân sağlar. Tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Vileda Süngerin yeşil tarafı, genel mutfak temizliğinizin de vazgeçilmez parçasıdır. Extra Güçlü Bulaşık Ürünleri reyonunda bulabileceğiniz Vileda Oluklu Sünger'i, CarrefourSA avantajlarıyla kredi kartı ya da nakit ödeme seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.

30084934

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız