Cif Yüzey Temizleyici Sprey Krem Sprey Ultra Yağ Çözücü 750 Ml #30416409 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Yüzey Temizleyici Sprey Krem Sprey Ultra Yağ Çözücü 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

adet

En zorlu yağ lekelerini ovalama gerektirmeden çıkarmak için ihtiyacınız olan tek şey Yeni Cif Krem Sprey Ultra Yağ Çözücü. %100 Cif Krem gücünde Cif Krem Sprey Limon, yüzeye tutunan etkili köpüğüyle en zorlu yağ lekerini bile kolayca çıkarır, geriye sadece mis gibi Cif Krem kokusu kalır. Pratik sprey formatı ile Cif Krem Sprey ocak, fayans arası, davlumbaz, mangal, barbekü, motorsiklet, bisiklet, koltuk kumaşı ve buzdolabı gibi sayısız yüzeyde kullanılabilir. Tüm yüzeylerde kullanıma uygun Krem Sprey Ultra Yağ Çözücü kolay durulanır, yüzeylerde kalıntı bırakmadan parlak bir temizlik sağlar. Minimum çaba, maksimum temizlik için %100 Cif gücünü tercih edin. Cif, olay lekeleri kolay çıkarır!
İçeriğindeki limon özleri ve yağ çözücü maddeler en zorlu yağ lekelerini kolayca çıkarmak için özel olarak hazırlandı. Leke çıkarıcı, mutfak temizleyici, araç temizleyici gibi pek çok alanda pratik bir şekilde kullanabileceğiniz Cif Krem Sprey Limon; yağ lekesinin olduğu her yerde pratik ve güçlü bir temizlik sağlar. Beklemiş yağ lekelerini dahi, yüzeye zarar vermeden çıkarmanıza yardımcı olur.
Yüzey temizleyici olarak aradığınız pratikliği, Limonun eşsiz kokusunu ve temizliğin ferahlığını evinizde hissedin. Tüm yüzeylerde yağ ve kir lekelerine karşı her fısta derinlemesine temizlik sağlar. Yağ lekelerini çıkarmak istediğiniz her yüzeyde, zahmetsiz bir temizlik için Krem Sprey Ultra Yağ Çözücü Limon’u tercih edebilirsiniz. Cif şişelerini geri dönüştürmeyi unutmayın, sürdürülebilir bir dünya için Cif ile bir adım atın!
Kullanım:
Cif Krem Sprey Limon’u kirli yüzey üzerine püskürtün ve daha sonra nemli bir bez veya sünger ile silin. Zorlu ve inatçı kirlerde daha etkili bir sonuç elde etmek için silmeden önce birkaç dakika bekleyin. Temizlik bu kadar kolay!
İçindekiler:
<%5 Noniyonik Yüzey Aktif Madde, Parfüm, Limonene.

• En zorlu yağ lekelerini %100 çıkarır.
• Ovalama gerektirmez.
• Kolay durulanır.
• Tüm yüzeylerde kullanılabilir.
• Yüzeye tutunan etkili köpüğü sayesinde temizliği kolaylaştırır.
• İçeriğindeki limon özleri sayesinde yağ çözmede ultra güç sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız