Carrefour Ultra Çamaşır Suyu Dağ Esintisi 750 ml #30032336 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Ultra Çamaşır Suyu Dağ Esintisi 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Temizlik ürünlerinin olmazsa olmazlarından biri olan Carrefour ultra çamaşır suyu dağ esintisi 750 ml ile hijyen kapıda. Dağ esintisini evlerinize getiren bu ürünle yoğun bir şekilde hijyen sağlamak mümkün olacaktır. Çok amaçlılığı ile dikkat çeken ürün banyolarda da mutfaklarda da ışıl, ışıl ve tertemiz ortamları beraberinde getirecektir. 750 milimlik kapasitesi ile CarrefourSA öncülüğünde karşınıza çıkan ürün için CarrefourSA reyonlarında yer almanız yeterli olacaktır.

Ultra çamaşır suyu bölümünden kolayca bulabileceğiniz CarrefourSA ultra çamaşır suyu dağ esintisi 750 ml ile daha zahmetsiz ve daha hijyenik temizlikler söz konusu olacaktır. Banyo küvetlerinde yahut lavabolarda sinir bozan inatçı kirlere karşı meydan okuyan bu ürün, özel formülüyle etkili çözümleri beraberinde getirirken istediğiniz sonuca varmanız için de yardımcınız olacaktır. Leke ve kirlere ovarak çözüm bulmaya çalışmak sonucundaysa kol ağrısı ile mücadele etmek şeklindeki problemler için bu ürünün etkililiğinden söz edilebilir. Ürün kullanımı sonrasında bol su yardımı ile temizlik yapılan alanların durulanması tavsiye edilmektedir. O halde kire ve lekeye meydan okumak isteyenlerin tercihi belli.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız