Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lilyum 1440 ml 60 Yıkama #30016245 | CarrefourSA

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lilyum 1440 ml 60 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 86 adet
124,90 TL 99,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Yumoş ile giysilerin aşkına! Lilyumun harika kalıcı kokusunu içeren Yumoş Extra Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile çamaşırlarınız yumuşacık olsun, misler gibi koksun. Formülündeki ferahlık kapsülleri ile zenginleştirilen Yumoş Extra Konsantre Yumuşatıcılar, mis gibi kalıcı kokuları, yumuşacık dokularıyla çamaşırlarınızda her dokunuşunuzda kalıcı ferahlık sağlıyor. Yumoş Extra Konsantre Yumuşatıcılar ile yıkanan çamaşırların canlı renklerinin keyfini yaşamak ise size kalıyor.

Mis kokulu çiçekleri evinize taşıyan Yumoş Extra Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ’nın 1,5 litresi, konsantre formülü standart yumuşatıcıların 6 litresine eşit yıkama yapıyor Kalıcı kokuya sahip Yumoş Extra Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı’nın formülü, çamaşırlarınız her yıkamada güzelleşip canlı renklerini korurken, doğa olumsuz etkilerden korunuyor. Uzman bakım sırları, Yumoş’ta! Yumoş Extra giysilerinizin rengini ve yumuşaklığını daha uzun süre korumasını sağlarken lilyum çiçeğinin ferahlatıcı kokusuyla kalıcı hoş koku verir. Böylece giysileriniz daha uzun süre ilk günkü gibi kalır. Çamaşır miktarı arttıkça kullanmanız gereken çamaşır yumuşatıcı miktarı da artar. Ürün miktarını azaltmak istiyorsanız Yumoş Extra konsantre yumuşatıcıları tercih edin. Çamaşır yumuşatıcı kullanmak çamaşırlarınızı mis gibi kokutmak, yumuşatmak ve canlı renklerini korumakla kalmaz, aynı zamanda kumaşlardaki statik elektriği azaltarak ütülemeyi de kolaylaştırır. Çamaşır yumuşatıcıyı durulama sırasında ekleyin. Çamaşır makinenizin yumuşatıcı gözü varsa buraya koyduğunuz yumuşatıcı durulama sırasında otomatik olarak eklenecektir. Çamaşırlarınızın yumuşacık dokularını korumasını istiyorsanız, onları yıkarken sıcak su yerine ılık su kullanın. Durulamayı ve çalkalamayı ise soğuk suyla yapın.

Lilyumun harika kokusunu kalıcı olarak giysilerinize taşır. Yoğunlaştırılmış formülü sayesinde çamaşırlarınızı her yıkamada güzelleştirip canlı renklerini korurken, yumuşacık yapar. Ferahlık kapsülleri ile zenginleştirilmiş formülüyle, çamaşırlarınıza her dokunuşunuzda kalıcı ferahlık sağlar. Alerjen içermeyen formülüyle sizin ve sevdiklerinizin cildine zarar vermez. Yumoş kalitesini deneyimleyin! Giysileriniz uzman bakım için Yumoş Extra’ya Emanet!
 

  • Lilyumun harika kokusunu kalıcı olarak giysilerinize taşır.
  • Yoğunlaştırılmış formülü sayesinde çamaşırlarınızı her yıkamada güzelleştirip canlı renklerini korurken, yumuşacık yapar.
  • Ferahlık kapsülleri ile zenginleştirilmiş formülüyle, çamaşırlarınıza her dokunuşunuzda kalıcı ferahlık sağlar.
  • Alerjen içermeyen formülüyle sizin ve sevdiklerinizin cildine zarar vermez.
  • Yumoş kalitesini deneyimleyin!
  • Giysileriniz uzman bakım için Yumoş Extra’ya Emanet!

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız